Wie zijn we?


Banann bvba is de rechtsvorm van mijn droom en passie.
Al jaren ben ik aan het werk als lightengineer bij verschillende producties, doch in eerste instantie combineerde ik dit met een job als co÷rdinator in een tehuis niet-werkenden (volwassenen met een beperking).

In augustus 2008 kreeg ik echter de vraag om een volledige maand mee te werken aan de DVD opnames van Helmut Lotti's' 'Time to swing'.
Als productieassistent van tourmanager Bart Faut verleende ik mijn bijdrage aan deze - voor mij toen - unieke ervaring.
Na deze opnames kreeg ik de vraag om mee op tour te vertrekken met deze productie als tweede lichtman en dit had tot gevolg dat ik definitief de stap zette naar een volledig zelfstandig statuut als 'freelance lightengineer'.

Ondertussen zijn we een aantal jaren verder en heb ik zowel in ontwerp, programmering als in operating al behoorlijk wat evenementen, shows, theater,... mogen en kunnen doen in binnen- en buitenland. Nooit echt immens groot, want dat is nooit mijn bedoeling geweest, maar altijd passioneel en 'goed voelend'.

Nu, meer dan 5 jaar na de start als fulltime freelancer, ben ik blij dat ik samen met mijn vriendin Ann Lemmens, een verdere stap kan zetten in mijn professionele carriŔre. Na het realiseren van mijn passie, werd het nu tijd om ook 'mijn droom' aan bod te laten komen.

Organiseren heb ik altijd graag gedaan! Dingen in elkaar steken, plannen, organiseren, realiseren,.. is iets dat sterk in mijn bloed zit. Regelmatig organiseerde ik wel eens iets: een kerstconcert met een 50koppig koor, live-orkest, Lisa Del Bo en Ivann in een afgeladen volle kerk van Bever, jeugdtoneel, op tour met het jeugdtoneel voor een project van Broederlijk Delen, het project 'Onvoorwaardelijk echt' i.s.m. Rosario Bever,... Het mooiste wat ik ooit mocht regisseren en co÷rdineren was het project 'Kronkels van fantasie'. We staken in opdracht van vzw De Poel met 120 volwassenen met een beperking een show in elkaar en voerden die op in CC Westrand te Dilbeek.

Beste bezoeker van de website, ik ben blij dat u de weg hebt gevonden naar de definitieve vorm van mijn droom: het organiseren van evenementen.
Ik hoop dat de shows die we voor u programmeren in verschillende culturele centra in ons land, u aanspreken, bevallen en liefst nog een ontspannende avond bezorgen. Dat is onze hoofdbetrachting en dat is ons streven!

Samen met mijn vriendin Ann, ben ik blij dat u de weg naar 'Banann' hebt gevonden en ik weet zeker, we komen elkaar gauw tegen in dit culturele landschap!

Graag tot op één van onze shows!

Bart Vandersmissen en Ann Lemmens

Nieuwsbrief

Naam *
E-mailadres *

Contact info

Bart Vandersmissen  

Ann Lemmens


Banann bvba

Burgerheidstraat 4
2220 Heist-Op-Den-Berg
Belgium

BE.0536.193.333

info(at)banann.be


facebook

Je kan ons volgen via Facebook.

Klik hier